Rivierduinen Silvolde

Oude IJsselstreek - Silvolde
Actueel aanbod

€ 263.750,- tot € 370.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
74 - 90m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

De natuur als buur in Rivierduinen

Nu nog is het een klein stukje niemandsland. Fabriekshallen, verscholen tussen de straten in Silvolde. Over een jaar is het een natuurrijke wijk: Rivierduinen. Een wijk waar u kunt leven, ontspannen, samen tuinieren, wonen en boodschappen doet voor de buren. Hier heerst het typische kenmerk van de Achterhoekse cultuur dat breed gedragen wordt: naoberschap, met raad en daad je medebewoners terzijde staan. Het wordt een buurt vóór en met iedereen die graag buiten woont, maar wel dicht bij alle voorzieningen van Silvolde. Door de opzet in afwisselende architectuur en landschap, voelt Rivierduinen dorps, kleinschalig en intiem aan. Het is alsof u buiten woont, maar wél met alle voorzieningen in de buurt.

Rivierduinen wordt geen ‘gewone’ wijk. Al was het maar omdat een deel van de oude rivierduin wordt teruggegeven aan het dorp. Rivierduinen wordt een toekomstbestendige buurt met duurzame woningen, een gemeenschappelijke buiten ruimte, een kas en een moestuin. Het hart van Rivierduinen is dus voor de bewoners, hier ontmoet je elkaar en spelen de (klein)kinderen vrij in de natuur. De buitenrand van Rivierduinen krijgt een meer gesloten karakter mee door beplanting en bomen. Auto’s worden op deze manier buiten het zicht gehouden.

Op energiegebied worden de woningen met de zogenaamde BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) normering gebouwd. Op de nieuwe daken wordt een zonneproject gerealiseerd met circa 600 PV-panelen. En bij een hevige regenbui staan straten niet meteen blank, maar vindt het regenwater direct zijn weg naar de bodem door de speciale waterdoorlaatbare verhardingen en wadies. We kunnen dan ook trots melden dat Rivierduinen in Silvolde het NL Greenlabel A heeft ontvangen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rivierduinen Silvolde
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
59
Prijs
€ 263.750,- tot € 370.500,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
5 tot 10 m2
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oude IJsselstreek.

Aanmelden